SDP:n mokaviikonloppu

SDP:llä on nyt melkoinen miettimisen paikka. Kaksi keskeistä henkilöä on saman viikonlopun aikana mokannut viestinnässään perusteellisesti.

MTV:n toimittaja Jussi Kärjen mukaan Antti Rinne on sanonut viikonlopun kokouksessa:

"Viime vuosina työelämän uudistuksissa lähtökohtana ovat olleet yritysten voitot ja asiakkaiden tarpeet. Tähän on tultava muutos."

Kärjen mukaan asia on tarkistettavissa kokouksesta tehdyltä videolta. Mikäli Rinne sanoi tuon tosissaan, hän on melkoisen selityksen velkaa. Noin ajattelematonta kommenttia ei voi kuvitella edes SDP:n riveistä.

Toinen mielenkiintoinen episodi oli se, kun puoluesihteeri Reijo Paananen ilmoitti olevansa työmarkkinoiden käytettävissä, mutta jätti epäselväksi sen mitä se tarkoittaa esimerkiksi hänen halukkuudestaan jatkaa nykyisessä tehtävässä puoluekokouksen jälkeen. Esimerkiksi Sanna Marin oli ymmärtänyt Paanasen ilmoittaneen erostaan ja ehti twiitatakin asiasta. Puheenjohtaja Rinne joutui selittämään, että kaikki paikat ovat auki puoluekokouksessa.

Puolue, joka vähän aikaa sitten jäi kiinni puheenjohtatuutta harkitsevan Antti Lindtmanin suhmurointiyrityksistä, taitaa olla henkisen kriisin edessä?

Ainakin puolueesta tuleva viesti on melkoisen hämmentävää.

Näillä suorituksilla SDP muodostaa itse suurimman uhkan vaalimenestykselleen. 

 

PasiSillanp
Sitoutumaton Helsinki

Olen strategiakonsultti, jonka erityisauetta on yritysten kilpailukyvyn kasvattaminen. Viime vuosina olen tutkinut erityisesti strategisen ajattelun ja uusien, maailmaa muuttavien ideoiden syntyä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu