PasiSillanpää

Kaikki blogit puheenaiheesta Puoluesihteeri Reijo Paananen

Toveri Rinteen parempi puhe

Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää toveri Rinnettä ja toveri Paanasta mainiosta esityöstä ja toveri Eetu Kinnusta namusyötöstä. En olisi sunnuntai-iltana uskonut, että blogini saa SDP aktiivin reagoimaan. Nyt yritän parhaani mukaan lämästä kiekon Kinnusen passista maalin perukoille. Antakaa anteeksi, jos kuti menee ohi. Jännittää, kun en ole hetkeen päässyt laukomaan tällaisesta paikasta.

SDP:n mokaviikonloppu

SDP:llä on nyt melkoinen miettimisen paikka. Kaksi keskeistä henkilöä on saman viikonlopun aikana mokannut viestinnässään perusteellisesti.

MTV:n toimittaja Jussi Kärjen mukaan Antti Rinne on sanonut viikonlopun kokouksessa:

"Viime vuosina työelämän uudistuksissa lähtökohtana ovat olleet yritysten voitot ja asiakkaiden tarpeet. Tähän on tultava muutos."

Saadun tiedon tulkinta ja siitä viestiminen

Samaa asia voidaan ilmeisesti tulkita ja viestiä monella tavalla aina tarkoituksen mukaan? Talouselämä-lehden viime perjantaina julkaiseman kannatustutkimuksen ja vaalien jälkeisen eduskunnan puolueitten välisen paikkajaon ennusteen jälkeen SDP:n puoluesihteeri totesi Reijo Paananen totesi Iltasanomille , että selvitys on hänen mukaansa suurta viihdettä. "Kaikki paikkajakojen tekemiset tässä vaiheessa ovat suurta viihdettä. Tässä on aidosti liian monta muuttujaa, että tämä kannattaisi ottaa vakavasti".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä