*

PasiSillanpää

Kaikki blogit puheenaiheesta Li Andersson

Onko vasemmistolaisuus automaattisesti pahasta?

Päivän byrokraatti kysyy kirjoituksessaan: onko vasemmistolaisuus automaattisesti pahasta. Hyvä kysymys. Mielenkiintoista, että hetki ennen tämän lukemista pohdin itse ihan samaa: 
miten älykkäänä pitämäni vasemmistojohtajat kuten Ele Alenius ja Kalevi Kivistö, ja eritoten nykyinen suorastaan superälykäs Li Andersson pystyvät perustelemaan itselleen poliittisen linjan joka vienyt kansalta työmoraalin.

Markku Huusko, Li Andersson.. demonien vallassa

On mielenkiintoista lukea median ja puolue-eliitin rektioita Jussi Halla-ahon valinnasa Perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Uuden Suomen päätoimittaja Huusko antaa potkut vallan ytimestä vasta demokraattisesti valitulle Halla-aholle, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson vaatii uusia vaaleja, Kokoomuksen nokkamiehet vaativat hallituksesta poislähtöä jne.

Pääministeri Sipilä miettii perunakellarissa mitä pitäisi tehdä.. jne.

Kaikki tämä kuvastaa sitä, kuinka nämä poloset ovat omien uhkakuviensa ja demonien vallassa.

Etnistä ghettoutumista ei voi estää kaavoittamalla

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson on huolissaan siitä, että varakkaampi kantaväestö ja maahanmuuttajat muuttavat Turussa eri alueille. Hänen ratkaisunsa tälle ongelmalle on, että kaupunki rakentaisi enemmän vuokra-asuntoja alueille, jotka näyttäisivät jäävän varakkaammille asukkaille.

Verot kuuluvat kansalle, eivät poliitikoille

"Mihin kokoomuslaiset esimerkiksi Helsingissä haluavat laittaa rahaa taloudellisen tilanteen parantuessa? Veronkevennyksiin", ihmettelee Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson.

Turvapaikanhakijoiden allekirjoitettava sopimus vapaaehtoisesta kotiinpaluusta

Oppositiojohtajat Li Andersson, Ville Niinistö, Anna-Maja Henriksson ja Antti Rinne ovat ilmaisseet haluavansa palauttaa tilapäisen oleskeluluvan paperittomien eli laittomien maassaolijoiden tilanteen parantamiseksi (Turun Sanomat 8.3.2017).

Vasemmistoliitolta hyvä linjaus

Vasemmistoliitto kertoi tavottelevansa maakuntaitsehallintoa, jossa terveys-- ja sosiaalipavelut ovat maksuttomia.. Tämä on hyvä tavoite , koska vain tällä keinoin saadaan asukkaat ja kansalaiset samanarvoiseen asemaan.

Toivottavasti puolue on tosissaan, eikä lähde Kokoomuksen ja Sipilän markkinahössytykseen.  Myöskin pienten kuntien terveyskeskuspalvelut kunnalliselta pohjalta on turvattava. Muuten meidät täällä syrjäalueella ns. hukka perii.

Tässä on tavoitetta maakuntahallinnolle ihan tarpeeksi.

Tarvitaan Lepomäki, Andersson ja Marin vanhojen jäärien tilalle

Kaiken populismin vanavedessä olemme kokonaan unohtaneet sen kaikkein tärkeimmän keskustelun. Kuka osaa yhdistää meitä enemmän kuin repiä toisistaan?

Dosentti Luukkainen: Li gulag Andersson

Dosentti Arto Luukkainen päivitti noin facebookissa muutama kuukausi sitten. Päivitys on mielenkiintoinen koska Arto kuitenkin edustaa perussuomalaista älymystöä. Vasemmistoliittohan on talouslinjauksiltaan Keynesiläinen puolue. Tuo Gulak taas tuo mieleen suunnitelmatalouden varjopuolet. Eli jos Arto olisi halunnut olla rehellinen, hän olisi tietenkin jakanut Listä kertovan lehtijutun otsikolla Li Roosevelt Anderson.

Pitäisikö myös vasemmistoliitto kieltää?

Poliittinen vasemmisto on jatkanut peijaisiaan Helsingin asema-aukiolla väkivallan uhriksi joutuneen Jimi Karttusen "haudalla" käyttäen hänen kuolemaansa makaaberisti keppihevosena oman poliittisen agendansa esille tuomisessa.  Äänenpainot ovat käyneet yhä voimakkaammiksi ja väkivaltaisiksi natseiksi on pyritty leimaamaan niin perussuomalaiset kuin kaikki kansallismieliset järjestötkin.  Jotkut syyttävät äärioikeistoyhteyksistä myös kokoomuslaisia ja keskustalaisia, jotkut jopa kristillisdemokraatteja.

Li Andersson ja mahdottoman kallis elämä

Vasemmistoliitto vaati tänään puheenjohtajansa Li Anderssonin johdolla Suomeen kymmenen euron lakisääteistä minimituntipalkkaa. Anderssonin mukaan hän on kotonaan vielä asuessaan työskennellyt kuuden euron tuntipalkalla, eikä olisi kuukausipalkalla tullut toimeen itsekseen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä